Hírek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Behringer FBQ800 MiniFBQ 9-Sávos Grafikus EQUALIZER (használt doboz, és papírok 2021.05.20. vétel 24hó gar.) ELADVA !!!!!!

Behringer FBQ800 MiniFBQ 9-Sávos Grafikus EQUALIZER (használt doboz, és papírok 2021.05.20. vétel 24hó gar.) ELADVA !!!!!!

Termék ára
BRUTTO:(16 000 Ft)
Cikkszám
orfeusz_442141
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Újszerű használt, doboz és papírok, tápegység megvannak.

Vásárlási számla 2021.05.20. 24hó garanciával !!!!!

 

Miért kell nekem ekvalízer?

Ha mind tökéletes világban élnénk, ahol a hangrendszerek mind tökéletesek lennének, mindenütt ugyanannyi lenne a basszus, közép, és magas sáv hangja, és nem lenne gerjedés. De a világ nem tökéletes, még a legjobb rendszereknek is előnyére válhat egy jó EQ – például az FBQ800

Hogyan működik?

Képzeld el a hangspektrumot, mint egy nagy, kilencsávos autópályát. Minden sáv egy oktávnyi hangspektrumot jelent. Az első négy sáv a mély hangoké – 60-tól 500Hz-ig. Itt főleg basszus, basszus vokál, lábdobok vannak. A középső három sáv az 1, 2, és 4kHz – ezek az alapjai a legtöbb hangszernek, női/férfi énekhangnak. 8k és 16kHz-es sávok már a cimbalmok, és a magas hangú ütősök világa. Az FBQ800 segít terelni ezt a forgalmat. A jól beállított EQ egyenlő erővel hallatja mindet, ezért is „ekvalizátor”

Gerjedés gátlás

 

Amikor egy adott frekvencia elér egy bizonyos hangerőt, gerjedés következhet be – az az ismerős sípolás a mikrofonos mókusnál. Tulajdonképpen akkor jön létre ilyesmi, amikor sokszor érkezik nagyon hasonló jel, felerősítve önmagát. Ezért is lesz mindig egyre hangosabb, és ezt nem szeretjük.

Itt végzi az FBQ800 a mágiáját, egyedi áramkörével. LED villannak föl a féderek fölött,m amikor kezd veszélyesedni a helyzet. Csak annyit kell tenned, hogy az adott sávot halkítod egy kicsit- voila! Amit eddig csak a szakképzett fül tudott, most már egy gyerek is megcsinálja!

Szónikus készlet

Tényleg csak így lehet helyesen leírni az FBQ800-at. 9 sávjával egyszerűen finomhangolod a zenéd, és kiszeded a gerjedést. Ráadásul minden csatorna 12 dB távon mozog – és ez sok!

Speciális figyelmet szenteltünk a mély hangoknak. Az FBQ800-ban a föntieken kívül egy alacsony frekvenciaszűrő is található, ami kivágja a szükségtelen zajokat, mint a padló, szoba rezgése, stb. Ez inkább különösen hasznos beszédnél, mint zenénél

Erősítsük, vagy levágjuk, ez itt a kérdés

Kiemelve, vagy halkítva bizonyos frekvenciákat jobban kihasználhatjuk az előadóterem akusztikáját. Például a szoba, amiben vagy „mélyre húz”, azaz ha nem csökkentjük jól az alacsony (63 és 125 hz-es) sávokat akkor búgó hangja lesz. Ugyanígy ha kiemeljük 8 és 16khZ-es sávot, kivesszük azt a sötét hangulatot a mixből! Alig hallod a vokált? Az 1k-s csúszka emelésével meg is oldódik ez a baj!

Az is fontos, hogy ha ki akarsz emelni egy frekvenciát, nem elég azt a sávot felhúzni- a környezőket is érdemes halkabbra venni, hogy „szellősebben” szóljon a kívánt rész.

Pontosság és megbízhatóság

Az FBQ800 6számjegyes LED I/O kijelzője és szintszabályzója rendet tart a hangerőben. Köszönhetően a csúcsminőségű, megvilágított fédereknek, a hosszú élettartam garantált. Ultraalacsony erősítőket pakoltunk bele a kiváló zenei teljesítményért, ráadásul a teljes Mini sorozat egymásra építhető, így egy ultrakompakt jelfeldolgozó rendszert építhetsz!

TOVÁBBI ADATOK / BEHRINGER FBQ800 MINIFBQ 9-SÁVOS GRAFIKUS EQ

Márka Behringer
Jelprocesszor típus hangszínszabályzó
Méret ultra kompakt
Tartozék a csomagban tápegység

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés