Hírek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


WiFi Okos csatlakozó, Teljesítményfigyelő, feszültségmérő, konnektor aljzat, 16 A időkapcsoló (Amazon Alexa, Google Home) (WIFIP120FWT) KÜLSŐ RAKTÁRON !!!!! 1-2 munkanap

WiFi Okos csatlakozó, Teljesítményfigyelő, feszültségmérő, konnektor aljzat, 16 A időkapcsoló (Amazon Alexa, Google Home) (WIFIP120FWT) KÜLSŐ RAKTÁRON !!!!! 1-2 munkanap

Termék ára
BRUTTO:(7 990 Ft)
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
orfeusz_531332
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Termék leírás

Vezéreljen sok elektromos berendezést távolról, egyszerűen ebbe a vezeték nélküli intelligens csatlakozóba dugva, és csatlakoztassa őket okostelefonhoz vagy táblagéphez a Wi-Fi routeren keresztül. A praktikus teljesítményfigyelővel, illetve feszültségmérővel azonnal leolvashatja, a berendezés egy adott pillanatban, illetve az idő során pontosan mennyi teljesítményt fogyaszt, naplóza is, illetve a hálózati feszültséget is látja.

Egyszerű beállítás

Magyar nyelvű android alkalmazás Nedis SmartLife.
A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak egy intelligens csatlakozóra és a Wi-Fi routerre. Intuitív alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról automatikusan ki- és bekapcsolhatók. Akár olyan hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home.

Ütemezés és párosítás
Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók.

A teljesítményfelhasználás figyelése,áram mérése, feszültség mérése, illetve fogyasztás naplózása:
Állapítsa meg azonnal, ha egy berendezés túl sok áramot fogyaszt, és gondoskodjon intelligens és energiahatékony otthonról.

A Nedis® SmartLife
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

 

Jellemzők

  • Különálló termékként vagy egyszerűen csatlakoztatva más Nedis® SmartLife termékekhez egyaránt használható
    • Távoli és automatizált vezérlést tesz lehetővé – a berendezések ütemezéséhez és összekapcsolásához
    • A hangvezérlés támogatása – az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatással összhangban

A csomag tartalma

Okoscsatlakozó
Gyors üzembehelyezési útmutató

 

A termék tulajdonságai

 

A termék műszaki adatai
Típus Monitor
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Dugasz Schuko / Type F (CEE 7/7)
Áram 16 A
Bemeneti feszültség 220 - 240 VAC
Maximális kimenőteljesítmény 3680 W
Antenna nyeresége 3 dBi
Az alkalmazás elérhető: Android™ & iOS
Frekvenciatartomány 2400 - 2483.5 MHz
Kompatibilis Nedis® SmartLife
Max. rádió adóteljesítmény 20 dBm
Működési hőmérséklet -10 - 40 °C

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés