Hírek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


PAR30 új 5db 1W - POWER LED, alumínium házas, világítótest (hidegfehér) 450 lumen!!!!! KAPHATÓ !!!!!

PAR30 új 5db 1W - POWER LED, alumínium házas, világítótest (hidegfehér) 450 lumen!!!!! KAPHATÓ !!!!!

Termék ára
BRUTTO:(6 550 Ft)
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
orfeusz_342059
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Megtekinthető a boltban, érdemes megnézni. Igazi műszaki műalkotás.

TC (Színhőmérséklet): 6000-6500 K hidegfehér
Élettartam: 35.000óra (ledek) Hosszú élettertamú.
Bemeneti feszültség: AC 85-265 V
Teljesítmény/Fogyasztás: 5 W/6W
A termék tulajdonságai
Fényáram: 450 lumen / fény: 40fok
LED mennyiség: 5 db high power LED !!!!!!!
E27-es foglalat.
Működési hőmérséklet: -20 - 85 °C
Méret: átmérő: max 92mm,
átmérő: max 92mm, hossz: max 77mm


A PAR30/38-as lámpáink új verziója 1 W HP (nagyteljesítményű) LED-et alkalmaz fényforrásként, olyan alapvető jellemzőkkel mint a nagy hatásfok, energiatakarékosság és a hosszú élettartam. Széles-körben alkalmazható szupermarketekben, szállodákban, kiállítótermekben, múzeumokban, stb. azaz a beltéri világításban tágas helyeken. Egyszínű, elérhető kétféle fehérben(meleg és natúr) és 3 alapszínben (piros, zöld, kék). Foglalat: E27.
Ajánlott üzemhőmérséklet: -20 fokC - 40 fokC. Ha ezen intervallumon kívül működtetik, akkor az kihatással lehet a fény élettartamára.
Csak beltéri használatra ajánlott. Ha mégis kültéren szerelik fel, akkor olyan illesztést, valamint burkolati védelmet kell alkalmazni, amely megfelelően védi a külső ártalmak és a nedvesség, víz ellen. Ennek hiányában a lámpa tönkremehet.
A lámpa hűtő szárnyacskái törékenyek, könyen sérülhetnek. Kérjük, figyeljenek oda a kímélő üzembehelyezésre.
A lámpát csak szakember javíthatja.


Milyen szempontok alapján dönthet a LED mellett, azaz miért fizessen kicsivel többet az elején?

A LED világítás előnyei
Energiatakarékosság: közel 80%-kal csökken az energiafogyasztása!

Hatékonyság: A LED több fényt produkál egy Watt-on, mint a hagyományos égők.
Szín: A LED-ek képesek saját maguk színeket kibocsátani, azaz nem kell külső színezést alkalmazni, mint a hagyományos égőknél. Ez hatékonyabb és költségkímélőbb.
Méret: A LED lehet igazán kicsi, akár 2 mm is, így jól alkalmazható nyomtatott áramkörökön is. A LED-es égők, lámpafejek a meglévő rendszerekbe tökéletesen illeszkednek.
BE/KI kapcsolási idő: A LED-ek nagyon gyorsan felgyulladnak, gyors reakcióidejük microsecundumban mérhető, nincs villogás és "bemelegedési" idő ellentétben az izzólámpával és fénycsővel.
A kapcsolgatás hatása: A LED nagyon jól bírja a kapcsolgatást, nem károsodik, míg a a kompakt világítók, különösen a fénycsövek élettartamát a sok kapcsolgatás erőteljesen lerövidíti.
Fényerő szabályozás: A LED fényereje könnyen változtatható, akár impulzus-szélesség modulációval, vagy a menetáram csökkentésével.
Hűvös fény: ami annyit jelent, hogy a legtöbb fényforrással ellentétben a LED nagyon kevés hőt termel, ezáltal a környezetet nem melegíti.
Lassú elhasználódás: A LED fénye élettartama vége felé halványodik, innen következtethetünk arra, hogy romlik az állapota, ellentétben a hagyományos égőkkel, amik általában egyik pillanatról a másikra kiégnek.
Élettartam: A LED-nek igen hosszú az élettartama, 35 000-50 000 órára becsülik, (napi átl. 8 óra használattal ez akár 17(!) évet is jelenthet), ami a hanyatló időszakát figyelembe véve meg is nyúlhat, ezzel szemben a fénycsövek használattól függően 8 000 órát bírnak, míg a hagyományos izzók 1000-2000 órát.
Ütésállóság: A LED-et szinte képtelenség külső hatásra tönkretenni, mivel szilárd állapotú komponensekből tevődik össze, míg a fénycsövek és hagyományos égők igen törékenyek.
Fényfókuszálás: A LED fénye önmagában is fókuszálható, míg a hagyományos fényforrások esetében külső segédeszközökre van ehhez szükség.
Toxicitás: a LED-ek nem tartalmaznak higanyt ellentétben a fénycsövekkel.


Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés