Hírek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!

Lakás, Konyhai, fürdőszobai termékek, tísztítás, takarítás

Főkategória >Lakás, Konyhai, fürdőszobai termékek, tísztítás, takarítás

Sorrend:

  Ablaktísztító, 20 W, Li-Ion akkumulátor, Levehető 150 ml-es Víztartály, Fehér (VCWI220WT) RENDELÉSRE !!!! 2-3 munkanap

A mikroszálas ablaktörlővel ellátott Nedis® ablakporszívó a munka nagy részét leveszi a válláról, és kristálytisztává varázsolja az ablakokat.

Töltse fel a palackot kedvenc tisztítószerével, és permetezze közvetlenül az ablakra. A mikroszálas ablaktörlővel ellátott porszívó hátrahagyott csíkok nélkül tisztítja kristálytisztára ablakait. A víztartály összegyűjti a piszkos vizet, így nem kell a nehéz, vízzel teli vödröt cipelnie. Az ürítéshez távolítsa el a tartályt, majd tisztítsa meg.

Az ablaktisztító egyetlen egyes töltéssel 25-30 percig üzemel, ami bőven elég idő ahhoz, hogy egy átlagos családi ház összes ablakát csillogóan fényesre tisztítsa.

Ez az ablakporszívó számos különböző helyen alkalmazható, pl. szélvédőkön és egyéb sima felületeken, például tükrökön, kerámialapokon és zuhanykabinokon, így a használatával időt és energiát takaríthat meg. Ezenfelül pedig szennyeződések, páralecsapódások, sőt, még a vízkő ellen is hatásos.

• 28 cm széles gumibetét - felszívja a vizet, így nincs szüksége nehéz vödrökre • 150 ml-es kivehető víztartály - összegyűjti a piszkos vizet és könnyen üríthető / öblíthető • 25-30 perc alatt megtisztítja a ház összes ablakát - mindezt egyetlen töltéssel • Nagy méretű, 300 ml-es permetezőpalack mikroszálas törlővel, amelyet a kedvenc tisztítószerével tölthet fel • 2200 mAh-es lítium akkumulátor - max. 2,0 Kpa / 15 Hgmm szívóteljesítmény • Újratölthető - 3 óra alatt 100%-ban feltölthető

 
BRUTTO:(16 900 Ft)
  Kerámia fözőlap tisztító + 4db tartalék penge (CESC110BU) RENDELÉSRE !!!!!
Könnyű kaparó a kerámia főzőlapok tisztaságának és állagának megörzése érdekében. Eltávolítja az odaégett szennyeződést a felület megkarcolása nélkül.
4db tartalék penge
 
BRUTTO:(1 890 Ft)
  Rezgéscsillapítók, Mosógép lábai alá, Fehér, 4 db szett (WASA110WT4B) KÜLSŐ RAKTÁRON !!!!! 2-3 munkanap

A csomag tartalma

4 db rezgéscsillapító

A termék műszaki adatai

Szín Fehér
Tartalom 4 db
Anyag Műanyag
Alkalmazás Mosógép
Felhasználás Rezgéscsillapító
Termék színe Fehér
Típus Nedvszívó Anyag
 
BRUTTO:(1 490 Ft)

Sorrend:

Webáruház készítés