Hírek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


DC – DC lefelé állítható feszültség stabilizátor 5A digitális kijelzővel KAPHATÓ !!!!!!

DC – DC lefelé állítható feszültség stabilizátor 5A digitális kijelzővel KAPHATÓ !!!!!!

Termék ára
BRUTTO:(4 990 Ft)
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
orfeusz_708918
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Típus: DC – DC lefelé állítható feszültségszabályzó modul (Step Down modul)
Használat: Bármilyen elektronikus készülék.
Különbözeti feszültség: 0,2V (pl: DC 12 be – 11,8V kimenet maximum)
Bemeneti feszültségnek magasabbnak kell lennie, mint a kimeneti feszültségnek.

Ez az step-down típusú DC-DC átalakító elméletben 75W leadására képes, valójában ezt csak nagyon rövid ideig tudja, a tartós terhelhetősége 30-40W környékén van. Aktív hűtéssel – ha egy ventillátor fújja rá a friss levegőt – ez a teljesítmény növelhető akár 50 W-ig is a feszültségek és áramok függvényében.

A beépített 3 digites feszültségmérő könnyen ellenőrízhetővé teszi a kimenő feszültséget, valamint a bemenő feszültséget is mérni tudja.

Bemenő feszültség: 4 – 38 V
Kimenő feszültség: 1.2 – 36 V
Kimenő áram: max 5A a maximális teljesítmény figyelembevételével
Kapcsolási frekvencia: 180 KHz
Méretek: 66x39x18mm

Méret : 66mm x 39,5mm x 14,2mm
Működési frekvencia : 180Khz
Hatékonyság : max 96%
Kimeneti feszültség: 1,25 - 37V állítható (kimeneti feszültség nem változik a beállított értéktől még akkor, sem ha változik vagy nő a bemeneti feszültség)
Egy darab több fordulatú potenciométer feszültség finombeállításához.
Digitális feszültség mérő piros színű

Működés:
A tápfeszültség rákapcsolását és a működést a POWER LED világítása jelzi.
A nyomógomb (IN LED alatt) szolgál az integrált feszültségmérő KI/BE kacsolására, illetve itt lehet átkapcsolni a feszültségmérőt, hogy a bementi vagy kimeneti feszültség értékét mutassa. Azt, hogy a bemeneti vagy kimeneti feszültséget méri a műszer az IN és OUT LED jelzi. A készülék megjegyzi a beállításokat kikapcsolt állapotban is. Így ha például kimeneti feszültségmérést állítottunk be, akkor a következő bekapcsolás alkalmával is így fog elindulni.

A bemeneti / kimeneti feszültség pontosságának beállítása:
1. A bemeneti és a kimeneti "feszültségmérési hiba" kalibrálásának funkciója: hosszan nyomja meg a kapcsolót több mint 4 másodpercig, ezáltal beléphetünk a kalibrálási funkcióba.

2.Ezután a lámpa világítani fog (kalibrációs bemeneti csatlakozó), majd a kijelző villog a korrekciós érték megadásához (a gyári paraméter 0,0). Nyomja meg a gombot az érték megváltoztatásához (az értéktartomány -0,5 ~ 0,5, az egység V). A pozitív számérték felfelé mutató kalibrálást,míg a negatív számérték lefelé mutató kalibrálást jelzi.

3. A bemenet összehasonlítási értékének beállítása után tartsa nyomva a gombot több mint 2 másodpercig. Ezután a kijementi oldal hibakalibrálását kezdheti meg.

4. A kimenő lámpa világítani fog (kalibrációs kimeneti csatlakozó) és megjelenik a kimenő oldalon lévő kalibrációs érték. A beállítási módszer megegyezik a bemenetivel. A kimeneti vég összehasonlító értékét követően tartsa nyomva a gombot több mint 2 másodpercig.

5. Mentse el a beállított értéket, és térjen vissza a normál kijelzőfeszültséghez. A beállított korrekciós érték azonnal hatályba lép, és az teljesítmény nem veszik el.

Kérésre beállítjuk a kimeneti feszültséget !!!!

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés