Hírek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Akku aktivátor 12V RENDELÉS ALATT !!!!

Akku aktivátor 12V RENDELÉS ALATT !!!!

Termék ára
BRUTTO:(3 990 Ft)
Cikkszám
unas_378467
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Műszaki adatok:
Bemeneti feszültség: 10-16V
Áramfelvétel: 2-5mA
Töltőáram impulzus 80-100A
Impulzus imétlési ideje 15sec
Üzemi hőmérsékele -25C - 85C
Tömeg 50g
Méretek 23 x 30 x 30
A termék tulajdonságai
Mi a leggyakoribb oka az akkumulátor meghibásodásának?

Az akkumulátor lemezeken lerakódó szulfát, ezt a folyamatot elszulfátosodásnak nevezik. A normális töltési - kisütési ciklus alatt a szulfátok a negatív és pozitív akkumulátor lemezek között ide-oda haladnak az elektrolit oldatban (az akkumulátor savban) és energiát adnak le és vesznek fel. Ahogy az ólom-szulfát lerakódás folyamatosan növekszik az akku lemezeken a töltési - kisütési ciklusok alatt, előbb-utóbb bekövetkezik az, hogy a szulfátréteg annyira megvastagszik az akkumulátorban, hogy nem vesz fel több energiát és a lemezeken marad. Egy idő után ez a lerakódó szulfátréteg csökkenti az akku hatásfokát és végül az akku használhatatlanná válik. Habár az akkumulátorban még ilyenkor is elegendő aktív anyag volna ahhoz, hogy még évekig tovább működjön az akkumulátor, a legtöbb esetben ez nem lehetséges, mert a szulfátréteg megakadályozza a folyamatot.
Felhasználási terület
Személygépkocsik, Haszongépjárművek és járműparkok, Mezőgazdaság, Motorcsónakok és hajók, Buszok, Mentők - Tűzoltóság, Ipari járművek, Villástargoncák, Katonai felhasználások, Motorkerékpárok, Rendőrség, Vasút, Lakókocsik, Napelemes rendszerek akkumulátoraihoz. Akku aktivátor, a szükséges plussz akkumulátorának.

az akku nagyobb teljesítményre képes és az akkumulátor élettartama akár megháromszorozódhat
védi a környezetet azáltal, hogy csökkenti a korán elhasználódott akkumulátorok számát, amelyek veszélyes hulladéknak számítanak
növeli az akkumulátor mélykisütési kapacitását
a régi vagy tönkrement akkumulátorokat működésre készteti
elegáns csomagolásban kapható


Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés